Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 11 november 2008

Livet utan hund - vad gör man då?

Jo, man ägnar sig åt att dansa salsa istället. Inte så olikt all torrsim jag ägnat mig åt under alla års lydnadsträning."Två steg till höger","två steg till höger" osv.

   

Fotograf, Peggy Westerlund

Salsastegen gick jättebra tills jag plötsligt skulle utföra det tillsammans med en danspartner OCH..... vi skulle titta varandra i ögonen. Jag som lärt mig att gå med blicken framåt . Två timmar senare vacklade jag ut helt slut. Att tävla med hund är en baggis jämfört med alla dessa turer. Men skam den som ger sig; varenda måndag är inbokad tom december. Stegförflyttningarna och vändningarna på stället får vänta till sommaren då valpen vuxit ur kortbrallorna. Förresten är "han" redan anmäld som familjemedlem till ett skyddsläger i juni. "han" ska följa med farbror Krutow. Milla ska undersökas i veckan av Anne . Håll tummarna för att "han" finns på riktigt då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com