Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 13 november 2008

Besök av herre i gula stövlar med svart överrock

Jag fick fint besök idag. Iklädd svart överrock och gula stövlar kom han med chauffören som bar in bagaget. Egen säng, mat, tennisbollar och köttbullar. Krutow gör inte direkt skäl för sitt halsband "bad to the bone" precis.

Det är inte många gånger under hösten jag har behövt öppna bakluckan på "Krabban". Jag la in Krutows medhavda vetbed och bad honom att inta sin plats.. Det regnade när vi kom fram till Hundcentret och kontoret. Jag slog Pia en signal när hon var på väg genom röntgen på Arlanda, "kan Krutow gå på kattlåda, det regnar!" Ja,ja, jag erkänner att jag blivit både bekväm och lat men det ska bli skönt att komma tillbaka till normala rutiner igen. Numera flåser jag efter en två kilometerspromenad. Jag har aldrig rört mig så lite i hela mitt liv som de sista fyra månaderna. Tio minuters uppvärmning på gymmet tre dagar i veckan, det är min konditionsträning numera .

Efter eftermiddagspromenaden (inte kattlåda) fick herrbesöket snällt gå in i duschen. De gula stövlarna var helt nedsölade med lera. Nu ligger han utsräckt nedanför mig på köksgolvet och verkar rätt nöjd med sitt hotellboende. Själv tittar jag lyckligt på alla utspridda hundhår - ska nog inte dammsuga på hela veckan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com