Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 21 oktober 2008

Step up med flat

"Grattis till nya Boken, som kom i brevlådan idag. Bläddrade igenom den som hastigast och kom på mig själv med att bara sitta å fån-le! Så BRA den är!"

 
 


"Ska bli en glädje att modifiera kursverksamheten ngt och använda den som ref...! Det som du är såå jäkla bra på, är kreativa, långsiktiga lösningar. Man blir ju rent avundsjuk".
Men ibland så:


Har en underbar flattevalp på kurs nu, med sin prydliga å lugna lilla matte. Jycken har kommit på det underbara med att göra känguruhopp rätt upp å ner, när hon har lite tråkigt och dessutom vid hälsning på folk. Tyyypiskt flatt;P
Såå... jag tänkte lite "bodfältiskt" och provade att provocera. Ställde mig framför med godis å så hoppade vi ikapp, vovven å jag. Hej va det gick, högre å högre, tills jycken bara sätter sig å förbryllat tittar på mig.
Tjo, där kom godisarna på backen. Vi gjorde om proceduren några ggr och jag lovar, det var BARA jag som hoppade till slut.


 


Snacka om step up - träning  (Evas kommentar).


Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com