Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 7 oktober 2008

Fyra ton böcker

16.30 satte jag på telefonen efter den sista dagens arbete i Emmaboda och Hund i vardán. Tjugo sekunder senare får jag ett samtal från Rebecca på Hundcentret, "idag har vi burit in fyra ton böcker till dig".

 Senaste uppgiften jag fick från tryckeriet i Estland var att böckerna var försenade på grund av att de glömt att beställa kartonger. Dock lovade de att jag skulle få tvåhunda böcker till invigningen nu på söndag. Rebecca......jag lovar att jag ska återgälda ert slit för min skull idag. Ett enormt tack till er tre, Louisa, Rebecca och Therese.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com