Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 21 augusti 2008

Och regnet bara öser ner

Regna på, men låt det passera innan helgens SM-drabbning i Västerås. Då ska det vara sol, nervdaller och glada människor - årets happening bland aktiva hundmänniskor.

Igår åkte jag till Elektravägen 31 i Hägersten som fom den 1/9 blir min nya adress. Renoveringen av lokalen går med stormsteg, mitt kontor är färdigmålat, golvet i träningslokalen har lagts, flyttbara bord och stolar har anlänt. Snart kommer kaffemaskinen och skjutväggarna. Tessan, jag och Eva som bland annat håller i marknadsföringen planerade höstens invigning. Min skylt ska upp på fasaden så nu har stackars Märta som just nu jobbar hårt med att formge boken ytterligare ett uppdrag - att fixa till min logga som haft en tendens att från det ena året till det andra ändra form. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com