Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 29 augusti 2008

Engelsk hundkunnig översättare sökes

Jag ska snart sticka iväg till Arlanda för vidare avfärd till Vilhelmina och Kias Guidedogs. Det ska bli skoj! Det var ett tag sedan jag hälsade på norr om Dalälven. Vardagsträning på lördagen och tävlingsinriktning på söndagen.

Fotograf, Chistoffer Frances

Nu behöver jag er hjälp igen. Kontaktkontraktet är som ni säkert redan vet översatt till norska, finska och tyska. Jag funderar nu på att ge ut Kontaktkontraktet på engelska, men då på eget förlag över internet. Jag behöver mao en engelsk- eller amerikanskfödd översättare med hundkunskap. Jag har sedan tidigare en rekommendation, men skulle vilja ha fler alternativ innan jag bestämmer mig. Känner du någon så tipsa gärna om att han/hon är välkommen att kontakta mig.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com