Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

lördag 5 juli 2008

Nytt kursprogram för hösten

Nu ligger höstens kurser ute. Jag flyttar till Djurgymnasiet och Västberga den 1/9. Senare i höst kan vi se fram mot 175 kvm träningsyta och slipper därmed stå ute i ur och skur sena höstdagar. Det ska bli så skönt!!!!

Höstens kurser

Tidigt imorgon bitti åker jag till Smögen. Jag och Catrin, som är polis och hundförare i Göteborg, ska förlusta oss med skaldjur och skumpa i dagarna tre. Krutow, Akka, jag och Catrin ska flanera längs Bryggan och bara ha det gött. Det var för övrigt Catrins lille systerson Albin som utbrast, när Catrin bad honom att sluta klappa Akka, " klapparna är inte slut än". Jag vänder kosan mot Stockholm på onsdag, ha det gott till dess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com