Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 13 maj 2008

Kvasten går!

2008 har inletts rätt turbulent och det verkar bli ett år med stora förändringar och omvärderingar. Det startade med att min älskade Kuling fick somna in i februari. Petra, min högra hand på kontoret har nyligen fått ett fast jobb och arbetar sista dagen imorgon.

Tack vare bloggen och er, har jag hittat både en duktig ersättare till Petra och dessutom  en ny lokal för min verksamhet. Jag skriver avtal imorgon och därefter ska jag berätta mer om både Petras ersättare och lokalen. Den blir inte fullt så central som tidigare, men istället kommer jag att kunna undervisa inomhus vintertid!! Dessutom kommer det att bli ett spännande och fruktbart samarbete med min hyresvärd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com