Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 30 maj 2008

Jag fick ett mail från min nyligen avgående kontorschef

Jag har nu fått klart för mig att jag har blivit entledigad från mitt uppdrag som kontorschef och vill påpeka att detta är något som har beslutats ovanför mitt huvud.Till: Eva
Från: Charlie
Att du kommer klara dig utan matte står utom all tvivel. Den nya assistenten verkar mycket kompetent, men jag hyser viss tvivel för om de där två sakerna som låg under (!) skrivbordet verkligen klarar av att axla manteln efter mig. Du vet att det bara är att höra av dig om du behöver hjälp så skall vi nog kunna ordna detta - utan inblandning av matte. Puss Charlie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com