Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 8 maj 2008

Får jag presentera min guddotter Pop

Idag träffade jag min guddotter Pop för första gången. Pop är 10 veckor med sylvassa tänder och stadig blick.

En dam som redan vet vad hon är värd och med mycket attityd. När Carina lekte med Trix, spände den lilla valpskruttan en vass blick i Trix och sa "det är min matte, lägg av!" Det ska bli kul att följa Pop och se vem hon är och vad det blir av henne. Bäva månde freestylevärlden - en blivande strjärna är i antågande och jag är hennes mycket stolta gudmor. Välkommen du lilla bordercollie och grattis till dig Carina!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com