Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 26 maj 2008

Behöver er hjälp igen!

Jag saknar två artiklar som jag skrivit i Canis. Ni har varit fantastiska när jag tidigare gånger frågat om hjälp med än det ena, än det andra. Hoppas på er hjälp även denna gång.

2003 skrev jag en del artiklar om tävlingsträning, varav en handlade om stadga (stå, sitt, ligg) och störningsträning. Två artklar handlade om fotgående och  publicerades i Canis. Den andra delen av fotgåendet har jag men inte den första. Sedan skrev jag en artikel som bör ha publicerats 2001 och som handlade om en tvångsapportering med el som jag hade "nöjet" att överse under en resa i USA.  Hör av er om ni vet vilka nummer som dessa artiklar publicerades i. Jag gissar att fotgåendet del 1 är publicerat i Canis 1/2003 (tvåan har jag) men den andra om tvångsapportering har jag ingen aning om.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com