Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

lördag 19 april 2008

Sluta upp med att skicka uppmaningar om att jag ska sprida mail vidare!

Just nu trillar det dagligen in mailuppmaningar till mig om att jag ska medverka till att sprida uppgifter vidare om en veterinär, som ska ha misshandlat en hund på sin klinik. Jag kan och vill inte medverka till spridning av mail som jag inte vet bakgrunden till.

Om innehållet i mailet är sant så är det en polissak och om inte, är den här veterinärens namn för evigt draget i smutsen. Var försiktig med vilka uppgifter ni skickar vidare, vi bör och kan inte bedöma sanningshalten utifrån ett mail.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com