Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

fredag 25 april 2008

Kontorshjälp sökes en dag i veckan - även ny kurslokal sökes

Min begåvning ligger inte på det administrativa planet. Jag behöver er hjälp med att hitta en ny pärla efter Petra.

 

Jag fick blodad tand när jag tidigare frågade er om hjälp med formgivare till Kontaktkontraktet. Nu behöver jag er hjälp igen. Min fantastiska högra hand Petra, som skött kontoret de senaste två åren, slutar den sista maj. Jag är med andra ord i akut behov av hjälp! Jag behöver hjälp ca 6 timmar per vecka med administrativt arbete. Hör av dig!

Jag är dessutom på jakt efter en ny kurslokal. Min verksamhet startades på Ryttarstadion för 25 år sedan och jag har trivts förträffligt men nu söker jag nya lokaler, inte nödvändigtvis i innerstan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com