Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 28 april 2008

Jag var på SPA idag

Det är härligt att bli ompysslad. Håret blev fixat, öronen rengjorda och ansiktet fick sig välbehövlig peeling - nu känner jag mig vårfin.

Jag kan därför verkligen varmt rekommendera Searover SPA. Idag var det 21 stycken terapeuter som skötte om mig - alla var väldigt proffsiga. Senare på eftermiddagen åkte jag upp till Solna BK och gick en promenad med Pia och jyckarna. Tillbaka på parkeringen träffade vi Pias träningskompisar ur sökgänget, Per och Helena. Per undrade när jag skulle skriva det utlovade blogginlägget om inlärning av momentet kryp, som jag oförsiktigt lovat er för ett par dagar sedan. Så Per, härmed lovar jag att skriva det imorgon kväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com