Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

onsdag 19 mars 2008

Teneriffa och brev fràn Kicki

Jag sitter och skriver med balkongen öppen. Molnen ligger än så länge tjocka över Teide men de brukar försvinna under förmiddagen. Vi ska åka upp till en munkkloster och äta en försenad frukost. Jag tyckte det var lite väl långt att åka för att äta men mamma påstår att de är vida berömda för just sina frukostar.


Jag fick ett nytt mail angående Youtube inlägget förra veckan. Visst har Kicki rätt. Kanske även föregående läsare fast jag missuppfattade henne. Jag var helt enkelt slarvig och borde varit mer uppmärksam. Läs själv och se om ni kan se vilken signal som utlöser att hunden tar sin leksak. Knep & knåp!

Brukar läsa din blogg. Tack för den. Jag hade sett klippet på Youtube tidigare, men det är riktigt bra.


En fundering bara: vad signalerar att hunden får ta leksaken? Husse låssas berätta för hunden att ”du får bara ta den när jag säger TRE”. Han upprepar då ordet TRE flera gånger – men hunden rör sig inte ur fläcken. Är det då inte rimligt att tro att det är något annat som är kommandot? Eller vad tror du? Ska lägga lite krut på att fingranska det han görJ http://www.youtube.com/watch?v=eknOIOvx1oU


Hälsningar


Kicki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com