Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

måndag 3 mars 2008

Mjölktåg och vintersjuka

Blogginlägget var tänkt att läggas in inatt när jag kom hem. Tyvärr fick jag en ovälkommen följeslagare på hemresan - nämligen vintersjuka. Nu kryper jag tillbaka till sängen och hoppas på snar bättring.

  ”Det är andra gången idag som du får käringstopp, du börjar bli gaggig”, säger jag retsamt till Molly när bilen tjuvstannar på väg ut från parkeringen till stationen. Jag får svar på tal med blixtens hastighet, ”ska du säga som glömmer bort att åka hem till Stockholm”. Touché! Orsaken var att vi tittade på bilder från förra besöket i Göteborg för två veckor sedan, när Kuling med ett lejon i munnen bestämde sig för att mula stackars Molly som satt i godan ro i soffan. Tiden rann iväg, minnena var starka och plötsligt var det bara två minuter kvar till dess att Stockholmståget skulle avgå och med tio minuters bilresa till stationen. Jaha, det var ju bara att gilla läget. Nåväl, nu sitter jag och Trix på mjölktåget till Stockholm och anländer till Stockholm 2,5 timmar försenade men jag behövde inte lösa ny biljett. Heder åt tågmästaren!


En varm hälsning till Trollhättans brukshundklubbs instruktörer som jag besökte i lördags. Hör gärna av er så jag får höra vidare resultat om hundekipagen vi fick äran att jobba med under dagen.


 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com