Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

torsdag 28 februari 2008

Varsågod - Christoffer Frances artikel från mitt föredrag på Lidingö BK

Vi kämpar alla med vår attityd, oavsett om vi tävlar lydnadsklass 1, går på jaktprov, utställning eller om vi håller kurs. Vad känner du? Vad är din magkänsla när du kliver in på appellplanen eller ett jaktprov för att bli bedömd? För mig är känslor viktigt i träningen och samspelet med hunden. Det är därför som jag har kallat det här föredraget: Träning för tävling, en fråga om attityd.

Christoffer Frances skickligt skrivna artikel från mitt föredrag på Lidingö BK finns nu utlagd på min hemsida under artiklar. Träning för tävling - en fråga om attityd! Ett stort tack till dig Christoffer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com