Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

tisdag 19 februari 2008

Träning för tävling - en fråga om attityd!

Jag besökte Lidingö BK härom veckan och höll föredraget; Träning för tävling - en fråga om attityd! Jag skrev det ursprungligen för ett år sedan, på beställning av Karin Hagman och Sanna Lindman som driver Sandens Hundskola i Göteborg. När jag först blev tillfrågad, försökte jag hänvisa till andra tränare som är mer namnkunniga på området, men damerna insisterade på att jag skulle knåpa ihop ett föredrag.

Ni som skrivit ett föredrag vet att det tar sin lilla tid, inte bara själva skrivandet. Dessutom måste man föreläsa ett antal gånger för att föredraget ska kännas bekvämt. Sedan behövs ett antal föreläsningar där föredraget ska putsas ytterligare. Eftersom jag inte marknadsfört "Träning för tävling - en fråga om attityd!" efter det positiva gensvaret i Göteborg i maj -07 blev jag lite förvånad när Lidingö BK hörde av sig. Christoffer Frances som är ansvarig för klubbtidningen "Pass på", har skrivit en mycket imponerande artikel baserat på föredraget som kommer att publiceras på Lidingös hemsida. Tack Christoffer, för att jag med ditt tillstånd får lägga till din artikel i mitt övriga kartotek av artiklar på min hemsida. En resumé av föredraget finns inom kort att läsa på min- eller Lidingös hemsida för er som känner er hågade.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com