Eva Bodfält Education
Eva Bodfält Education
Eva Bodfäldt och Jacken
Eva Bodfäldt och Jacken

lördag 9 februari 2008

Nyttan av att läsa en blogg

Jag gör mig själv arbetslös. Det är en kul känsla att upptäcka att mina elever redan kan en hel del av det som jag tänkt lära ut. Orsaken är de har läst min blogg.

Jag gör mig själv arbetslös. Det är en kul känsla att upptäcka att mina elever redan kan en hel del av det som jag tänkt lära ut. Orsaken är de har läst min blogg. Idag skulle jag visa störningsträning vid apportering på en glad labrador. Hur jag än försökte få henne att släppa apportbocken så var det stört omöjligt. Jag föll på eget grepp. Frukostapporteringen var fulländad. Sara berättade att sedan hon började med frukostapporteringen så har Doris dessutom slutat med att byta dummies på söket.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentarEva Bodfäldt Education
Elektravägen 31
126 30 Hägersten
Tel 08 - 571 447 00
info@evabodfaldt.com